Wazdan – за първи път в България, какво да очакваме? 

Wazdan е доказала се „природна сила“ в iGaming индустрията. Компанията, дори и само на 10 години, е прокарала за себе си широк път и ясна посока в разработването на иновативни и атрактивни игри. В редовете надолу ще може да се запознаеш със заглавията, които вече са при нас, които за първи път са в България.  

Ако пък смяташ, че само с игра може да научиш всичко за играта, буточето точно…

Игрите на Wazdan за първи път в България 

В следващите редове ще те запознаем с някои от най-известните им заглавия. Също така, следи нашия сайт, sesame.bg, защото съвсем скоро ще обявим и специална промоция с Wazda.

9 Lions

На върха на планината, 9-та лъва те очакват да докажеш своята отдаденото към тях. В замяна? О, в замяна божествата могат да ти се отблагодарят меко казано щедро. 9 Lions е наградена с G2E Asia Hot Product Award in 2018, като традиционните рилове и линии са заменени с 9 (3х3) отделни символа. Като в тази слот игра може да заключваш символи, да трупаш лъвчета за бонус нивото, но също така и дракони (о да, бонусите тук са многобройни). Максималната печалба е х1000, да, изглежда малко, но както всеки знае: по-малка максимална, означава по-чести печалби.  

Sizzling 777 Deluxe

Тази слот игра се играе само с ПОЖАРОГАЗИТЕЛ! Шегата настрана, Sizzling 777 Deluxe е страхотна комбинация между класически слот и авангардни технологични решения. 20 линии и 5 барабана гарантират страхотно изживяване с познати, но подобрени, символи като седмици, звезди, плодчета – всичко, което харесваш, но тунинговано. С максимална печалба х305, ще откриеш класически слот забавление.  

Magic Fruits Deluxe

Назад в бъдещето – така ще опишем този класически слот. Magic Fruits Deluxe е плодово забавление, където може да настройваш волатилността и скоростта. 3 барабана с по 5 линии и максимална печалба от х40 – бъди сигурен, че печалбите ще падат често.  

Lucky Reels™

Larry the leprechaun

Още едно класическо, но модернизирано, предложение от Wazdan. Този слот идва с всичко, което модерната гейминг индустрия може да предложи – безплатни завъртания, скатери, wild символи, случайно допълнителни множители и още. С максимална печалба от х900 и 20 линии, Lucky Reels™ може да се превърне в любима игра.  

Тук вече нещата ескалират! Лари е един доста игрив леприкон и неговото основно забавлението е ти да печелиш! И само какво забавление пада. Тази определено атрактивна слот игра е с 16 рила и максимална печалба от х350. Larry the leprechaun е слот с бонус нива, стики скатери, може да „блокираш“ символи с цел натрупване, още едно мистериозно бонус ниво и, разбира се, безплатни игри.  

Great Book of Magic Deluxe

Тук нещата стават сериозни. Хитът на Wazdan Great Book of Magic току-що получи сериозно подобрение. Подобреният слот запазва всички страхотни механики от класиката, но сега вече визуалната и аудио частта са буквално на друго ниво. Бонус ниво с безплатни завъртания и разширяващ се бонус символ, скатери и още много. О да, не може да изпуснем – максималната печалба е х5150, яко, нали?  

Choco Reels™

Победата никога не е била толкова сладка! Купуване на бонус ниво, купуване на безплатни завъртания, безплатни завъртания с безкраен множител, допълнителни начини за печалба, скатери, wild символи – тази игра има всичко! О да, и максимален множител от х9500, защото повече никога не е достатъчно.

Това бяха само част от страхотните заглавия на Wazdan, имаме още, така че те очакваме в sesame.bg.