Трикове при залози на електронни спортове

Обичаш да залагаш на електронни спортове? Или пък все още не си си опитал късмета, но много искаш да го направиш? В следващите редове ще ти предложим някои основни трикове, които работят при залозите на e-sports. Държим да те предупредим, че колкото и да са успешни, те не ти гарантират печалби.

Зад всяка успешна стратегия стоят две неща – система, която вече си установил че работи за теб и дисциплина да я следваш. Без тях няма как да ти се получи. Всъщност може, но трябва да си голям късметлия. Преди да се впуснеш в залозите на електронните спортове, е добре да се поинтересуваш за материята по-детайлно – кои са силните отбори на отделните игри, моментната им форма, програма на турнирите, които предстоят и т.н. Последвай играчите и отборите в Twitch и Twitter, чети актуалните новини. Както се информираш в детайли преди някой мач от Шампионската лига, да речем. Електронните спортове са като останалите спортове, само че електронни, както би казал Божинката.

След като си изградиш рутина за отделна игра ( CS:GO или League of Legends, например), започни да я прилагаш и при останалите игри. Разбира се, не е задължително да си специалист на всички игри, но ако си – това ще ти даде по-голям шанс за успех.

Стигнахме и до втората част от уравнението – дисциплина и последователност. Да си последователен означава да следваш своя план, без да се отклоняваш от него. Стреми се да ставаш по-добър всеки ден. И не забравяй най-важното – забавлявай се, не го прави за печалба!