„Спринт“ със 100 страхотни страници и коефициенти от SESAME за Мондиал 2022. (Изтегли тук)

Списание „Спринт“ излезе в безплатно издание от 100 страници за Световното първенство по футбол в Катар. Единственото у нас спортно издание в такъв формат предостави на феновете богато видео съдържание от общо 100 клипа, подробно представяне на 32-та отбора, техните треньори и звезди с текстове и статистика. Редом с тях може да намерите и коефициентите на SESAME за победител в турнира, актуални към редакционното затваряне на броя.

В броя се отличават и историята на мондиалите, българските участия¸ вечните класации и рекордите, стадионите в Катар плюс любопитни факти и телевизионна програма.
Може да си изтеглите и схема на турнира, която да попълване на компютъра или телефона по време на шампионата, а за десерт изпъкват прогнозите на футболистите и треньорите от ЦСКА и Левски, които влязоха в битка кой ще познае световиня шампион.

Единственото у нас спортно издание в такъв формат излиза вече повече от 6 години, а брой 30 е само на PDF формат, а вие можете да разгледате и изтеглите тук, напълно безплатно.

Свали безплатно уникалния брой на списание СПРИНТ – 100 страници за Мондиала, видеа, мултимедия и статистики!

Свали и попълвай схемата с пълната програма на световното първенство тук!