СЕЗАМ ОНЛАЙН е новият генерален спонсор на Академик Пловдив

След като влязохме с амбициозни планове в българския футбол чрез генералното спонсорство на турнира за Купата на България, е време да направим скок и в баскетбола чрез партньорство с амбициозния тим на Академик Пловдив. Тимът отправя смел поглед към започващия шампионат, а за нас е отговорност и привилегия да допринесем за бъдещото му развитие.

„Амбицирани сме да допринесем за развитието на Академик Пловдив. Един клуб, който ни грабна с ентусиазма и невероятния си колектив. Екип, който се труди неуморно за това да създаде не само боеспособен състав, а и организация, която развива българския спорт в желаната от всички ни посока. Изключително сме впечатлени от професионализма на всички в Академик и в развитието на социалната им политика, която ще е и сред нашите приоритети“, сподели изпълнителният директор на СЕЗАМ ОНЛАЙН Деян Димитров.

От страна на Академик Пловдив мениджърът Александър Груев приветсва новия генерален спонсор с очакването за много съвместни успехи в развитието на нещо ново и положително в българския баскетбол.

„За нас е удоволствие да приветствам СЕЗАМ ОНЛАЙН като наш партньор. Амбицирани сме да реализираме много съвместни инициативи и с общи усилия да превърнем Академик във все по-успешен клуб. Уверени сме, че за всички нас, които обичаме, работим и живеем за тази игра, предстоят много вълнуващи мигове и положителни емоции“, заяви Александър Груев.