Sesame НБЛ срещна фенове и играчи преди Коледа

Sesame Национална баскетболна лига зарадва фенове преди Коледа със специална среща с любимите им играчи. Първото по рода си събитие се състоя в Спортен Бар „Академията“ в София, а него присъстващите бяха изненадани с разнообразни забавления, снимки, автографи и награди.

На срещата се отзоваха баскетболисти на Балкан, ЦСКА, Левски, Рилски спортист, Миньор Перник, ръководители, съдии и медии, които се смесиха с привържениците на играта в няколко интересни часа.

Баскетболистите премериха сили в билярд, джаги и Playstation със своите фенове, както и помежду си, а всичко бе придружено с много шеги и закачки.

В събитието се включиха някои от най-популярните играчи у нас – Чавдар Костов, Златин Георгиев, Георги Боянов, както и много млади състезатели.

Маркетинг екипът на Sesame НБЛ приветства присъстващите, а сред партньорите на събитието бяха Genius Sport, които се включиха с коледни подаръци.

Голямата награда – потник на Александър Везенков – бе раздадена в специален куиз с въпроси за НБЛ, а първото място си поделиха Кристин и Ирена Иванови, като подгласникът отнесе у дома сак на шампиона Балкан. Участниците получиха и календари и други клубни аксесоари от останалите тимове от Лигата.

За настроението се грижеше и DJ P.A, а това бе първото от много подобни събития, които планира в бъдеще екипът на Sesame НБЛ.

Благодарим на всички наши партньори, спомогнали организацията на събитието, а на всички фенове на играта – Светли празници и прекрасна 2024-а година!