Sesame.bg вече е част от света на e-sports

E-sports светът се разширява със серизони темпове. Официално и ние вече сме част от него, като сме горди да подкрепим Българска Национална Федерация по Електронни Спортове.

БНФЕС е организация, която има за цел да развива и популяризира професионалния електронен спорт в България. Тя обединява водещи български гейм клубове и отбори, някои от които с дългогодишна история в индустрията. БНФЕС е член на водещата международна организация IESF. Сред основните й цели са провеждането на национални първенства по най-играните в света дисциплини и стимулиране на състезателния гейминг сред младите хора.

Със старта на партньорството ни, вече е факт и първия ни съвместен проект с федерацията  – Wild Rift Legion League в периода между 08.10.2022 и 23.10.2022 г.
Това e 5v5 лига по League of Legends: Wild Rift, в която може да се запише всеки желаещ отбор от 5 човека независимо от tier-овете в играта. Участието е безплатно, а за най-добрия отбор ще има и награди – Legendary skin-ове по избор. Ще има и награда за MVP на лигата.Най-интересните срещи ще се излъчват на живо с коментар на добре познатия ни кастър @KmetaAngelov и други интересни гости в студиото.

Линк за гледане може да намериш тук.

А като цъкнеш на този линк, ще намериш всички най-интересни събития от света на електронните спортове.

Очаквайте още изненади!