Само при нас – 20 Bulky Fruits Sesame Edition

На sesame.bg  приятните емоции никога не свършват! Радостни сме да ти представим чисто новата ни игра, създадена специално за нас от нашите приятели Amusnet Interactive – 20 Bulky Fruits Sesame Edition.

Играта, освен много забавление, щe ти предложи изчистен геймплей и свеж дизайн. В нея  има 5 рила и 20 фиксирани линии. Състои се от 11 символа – един от които е Expanding Wild и два са символи Scatter.  Всички печеливши комбинации се изплащат от ляво надясно, с изключение на Скатерите.

Тематиката е плодова, а ако срещнеш на екрана известните ТВ водещи и продуценти Иван и Андрей, това със сигурност означава голяма печалба.

Играта е достъпна единствено на sesame.bg, а всеки, който иска да провери какви възможности предлага тя, ще може да тества нейната демо версия.

И така – ексклузивно партньорство с две от най-популярните лица у нас, безброй награди и забавление. Всичко това с 20 Bulky Fruits Sesame Edition.

Забавлението е печелившо, когато е разумно. За превенция на зависимост и как да играеш отговорно, можеш да прочетеш тук: http://bit.ly/3xcekvn или на https://bit.ly/40CyVXi