На бас, че няма да е скучно със Sesame.bg

Готов ли си за нови предизвикателства и изненади? В Sesame.bg те очаква една чисто нова комуникационна платформа, в която можем да се хванем на бас, че няма да е скучно.

Подготвили сме ти множество изненади, насреща сме да променим изпълненото с рутина и монотонност ежедневие… А от теб самия ще зависи да предизвикаш и победиш скуката.

Сега, нека бъдем малко по-конкретни за нашите оферти. Хайде на бас, че при нас ще откриеш огромно разнообразие от спортни събития, страхотни възможности за по-добри и сигурни залози, и какво ли още не. Става още по-добре, защото при първия си депозит на sesame.bg, ние ти даваме допълнителен бонус 100% до 250 лв. И това не е всичко – ще получиш предложение за до 50 лв. free bet в Моите оферти.

На бас, че и в казиното при нас няма да е скучно. Богата гама от игри, ежедневни бонуси и още много. Като за добре дошъл, с първия депозит можеш да вземеш 120% до 1200 лв. А за втория депозит – до 100 безплатни игри на плодовата 20 Super Fruits от EGT Digital.

Не на последно място… Да – и ние измислихме колелото. Взимай всеки ден бонус без депозит от „Бас колелото“ на Сезам. Единственото условие е да си направил депозит през предишните два дни. Безплатни игри, безплатни залози, други неочаквани изненади – подготвили сме ти награди, че да ти се завие свят!