LEC SUMMER SPLIT GROUP STAGE

Програма на мачовете

Excel vs MAD Lions:

Не е тайна, че MAD Lions започнаха Summer Split с разочароващо представяне. Те се класираха на 7-мо място, след като спечелиха Spring Split и това е леко обезпокояващо, въпреки че форматът Best of 1 може да направи подобни сътресения възможни.

Междувременно, Excel показаха обещаващо развитие, след като се класираха трети в началния етап на Summer Split. Въпреки това коефициентите все още са благоприятни за MAD Lions да се издигнат от слабия старт и да се върнат към статута си на едни от най-добрите в LEC.

Прогноза: Mad Lions (2-1) Excel

SK Gaming vs Fnatic

Зимата и пролетта определено бяха катастрофални за Fnatic, главно защото са coin flip. След като се класираха последни в LEC Spring Groups и пропуснаха присъствието си на MSI 2023, те се върнаха с пълна сила (след успешния трансфер на Trymbi и Noah) за второто място на LEC Summer Split.

SK Gaming не са чак такъв rollercoaster, те са на златната средина в класирането за Group Stages. Имайки това предвид, коефициентите за Fnatic са все още по-добри.

Прогноза: Fnatic (2-0) SK Gaming

Team Heretics vs Team BDS

Класирани много близо един до друг в LEC Summer Split, съответно 4-ти и 5-ти, Team Heretics и Team BDS правят всичко възможно, за да пробият в топ 3.

Въпреки че Team BDS успя да се класира на второ място в Spring Playoffs, изглежда коефициентите придават по-голямо значение на последните им игри, поради това Тeam Heretics са предпочитани в този мач.

Прогноза: Team Heretics (2-1) Team BDS

KOI vs G2 Esports

G2 Esports за пореден път се доказват като един от най-добрите отбори, който произлиза от Европа. Феновете на отбора получиха невероятен завършех на Spring Split-а, което последва с още по-невероятна игра на MSI 2023.

KOI от своя страна имат още доста неща, върху които трябва да поработят като отбор, но надеждата ни е, че ще успеят да стигнат до Season Finals.

Прогноза: KOI (0-2) G2 Esports