GROUP STAGE WEEK 2

Програма на мачовете

Тази седмица в GROUP STAGE се очертава да бъде изключително напечено. Ще погледнем как се справят отборите до момента.

FNC vs MAD

FNC се изправиха срещу SK и загубиха първия си мач, като срещата в групата между тях приключи с 0:2 за SK. При летния разбор след сезона, FNC бяха 2-ри, а MAD – 7-и в класирането, което за една бройка можеше да им коства групите за летните плейофи.

Ще се върнат ли достатъчно бързо във форма и ще успеят ли да видят добрите мета пикове и банове, за да останат в групите и да се борят за световната купа?

Очаквайте това и още много на 22.07 от 18:00 часа.

Прогноза: FNC (2:1) MAD

KOI vs TH

В другата среща от групите TH се изправят срещу KOI, тъй като и двата отбора направиха по една загуба след първите си срещи в групите.

Спрямо летния сезон TH бяха класирани 4-ти, а KOI успяха да се преборят за последното място, което им дава шанс за участие в групите, а именно 8-и.

Прогноза: KOI (1-2) TH

XL vs G2

До момента, единствено отбора на G2 успяват да запазят лидерската позиция от летния сезон, където завършиха първи с общ резултат 8 победи и само 1 загуба. След първите мачове от групите до сега – G2 взеха своите първи 2 безапелационни победи с 2:0 срещу отборите на KOI и BDS.

XL завършиха летния сезон при резултат 5 победи и 4 загуби. След първите си мачове в груповата фаза срещу MAD надделяха с безапелационното 2:0, а в срещата срещу SK спечелиха с резултат 2:1 

Прогноза: XL (1-2) G2