Топ 5 на най-полезните играчи във Висшата лига за  Сезон 2023/24

Новият сезон във Висшата лига чука на вратата, затова решихме да те запознаем с най-полезните играчи във фентъзи за миналата година. Надяваме се това да ти помогне да сглобиш най-добрия отбор, с който да участваш в нашата лига.

1. Коул Палмър
2. Майкъл Олисе
3. Джордан Пикфорд
4. Бен Бреретон Диас
5. Бернд Лено

Голмайсторът на Челси Коул Палмър оглавява класацията за Най-полезен играч на миналия сезон във Висшата лига, във фентъзи игрите, които от тази година вече предлага и Sesame.bg.
Коул Палмър освен че е бил №1 за 2023/24, оглавява и повечето класации за очаквана стойност на представянето и за новата състезателна година.
За миналия сезон след Палмър се нареди Майкъл Олисе от Кристъл Палас, който обаче напусна Висшата лига в посока Байерн Мюнхен.
При избора на вратари със сигурност третия в класацията Джордан Пикфорд заслужи мястото си в Топ 3, а ще бъде и сред най-честия избор и за започващия в петък сезон.
В Топ 5 са още Бен Бреретон Диас, през миналия сезон от Шефийлд Юн, а вече част от Саутхемптън и Бернд Лено – вратарят на Фулъм.
Кои играчи покачиха най-много цената си през миналия сезон – от ден 1 до края – очаквай скоро!

Забавлението е печелившо, когато е разумно. За превенция на зависимост и как да играеш отговорно, можеш да прочетеш тук: http://bit.ly/3xcekvn  или на https://bit.ly/40CyVX